2014. szeptember 4., csütörtök

Kritika 41. - 42. (kritika kérés újra AKTÍV)

Sziasztok!

A nyár folyamán teljesen eltűntem a blogger világából, mint kritika író, de most visszatértem és újult erővel várom a rendeléseket! Úgyhogy hajrá!


Kritika 41.

Történet / Szereplők:

A szereplők menüpontból semmit sem tudhatunk meg, ahogyan az rövid leírás sem annyira figyelemfelkeltő, mint szükséges lenne. Így minden előzmény nélkül vágjunk is bele az olvasásba.
A prológus egészen jónak mondható, de engem speciel nagyon zavart, hogy minden egyes „EZ” szót nagybetűvel írtál, illetve úgy gondolom, hogy nem a caps lock benyomásával kell felhívni a figyelmet egyes szavakra, mondatokra, hanem magának az írásodnak kell azt a hatást elérnie, hogy az olvasónak olyan érzése legyen, hogy ennek szerepe lesz és e mögött valami jelentés rejtőzik.
Több izgalmat vártam volna, de legalább apró szösszeneteket, amik utalnak valamire. Számomra túl száraz volt a fent lévő két rész. Egy ilyen alaptémájú blogot, nem a mindennapok leírásával kell kezdeni, persze nem lehet rögtön a közepébe vágni, de nekem sajnos nagyon száraz volt. Ízlések és pofonok, így lehet csak én nem tudom értékelni.
Próbálj érdekfeszítőbben írni és több dolgot, apró megjegyzést elejteni a másik világról!

Kritika 42.
Történet / Szereplők:

A trailer elképesztően tetszett. Egy izgalmas és kitartásról szóló történetet vázol fel, ami mindig szívszorító tud lenni. Nagyon tetszett.
Maga a prológus is levett a lábamról. Annyira gyönyörűen fogalmazol, hogy már csak azt vettem észre, hogy a végén járok. Igazán tehetséges vagy és precízen írod le az érzelmeket, nem túlbonyolítva, de éppen annyira magyarázod, amennyire kell, ahhoz, hogy olvasás közben, minket olvasókat is, ugyanazok az érzések járjanak át, mint magukat a szereplőket. Ilyen témájú bloggal még nem találkoztam, persze ez nem jelenti azt, hogy nem is létezik ilyen, de bátran merem állítani, hogy valami különleges kisugárzása van a blognak, ami arra ösztönöz, hogy olvass, és ne hagyd abba.
Sajnálom, hogy ilyen rövid lett, de nem akarok spoilerezni. Amint lesz időm igyekszem elolvasni a fent lévő részeket!

1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Köszönöm a kritikát és a dicsérő szavakat, nagyon jól estek. Remélem, hogy ha elolvasod, akkor tetszeni fog a történet többi része is ^^

    Ölel;
    Lucy

    VálaszTörlés